Truth - Counter-Strike

Nordmann flytter til Mexico for å spille Counter-Strike

Erik Hansen «Truth» Dyrnes returnerer som aktiv spiller etter å ha lagt karrieren på is for ett år siden.

Erik Hansen «Truth» Dyrnes har flyttet til Mexico for å spille for ATK.
Adrian Bredesen/TV 2 E-sport
DISSE SPILLER FOR ATK

za Gareth «MisteM» Ries
za Rhys «Fadey» Armstrong
um Ian «motm» Hardy
se Jonathan «b0denmaster» Bodenmalm
sj Erik Hansen «Truth» Dyrnes

Forrige uke ble det kjent at nordmannen Erik Hansen «Truth» Dyrnes igjen har returnert som aktiv Counter-Strike-spiller, denne gangen i Mexico. Tidligere i januar ble det kjent at Dyrnes skulle spille for Oilers i Telialigaen, men dette ble også skrinlagt da muligheten for å signere for den klubben ATK, som i utgangspunktet har base i Sør-Afrika.

Dette er ikke første gangen nordmannen flytter langt unna for å spille Counter-Strike. I 2019 pakket han like godt sekken og dro til Kina for å spille for Big Time Regal Gaming.

Dyrnes sier selv at han aldri la opp Counter-Strike-karrieren, men heller ønsket å ta en pause.

– Annonserte vel aldri at jeg la opp. Men jeg gikk over til Valorant en liten periode som fikk meg til å innse at det er Counter-Strike jeg brenner for uten tvil.

LES OGSÅ: Oilers signerer stjernelag: – Fokuset er å berge plassen i 1. divisjon

– Mexico er bedre enn Kina

Erik Hansen «Truth» Dyrnes er et kjent navn i norsk e-sport.
Adrian Bredesen/TV 2 E-sport

Tidligere i januar ble det jo kjent at nordmannen skulle gjøre comeback i Telialigaen og spille for Oilers. Det ble skrinlagt så fort tilbudet fra Mexico dukket opp.

– Det er sant det hadde vært gøy med en lite reunion med guttene, men det lot seg dessverre ikke gjøre denne gangen. Jeg tipper Mr. Telialigaen (Haakon «Radifaction» Tholo red. anm.) kommer til gjøre livet surt for alle de andre i førstedivisjon denne sesongen.

Som nevnt tidligere så har Dyrnes vært på utenlandsopphold før. Han ser ikke på det som et stort problem, og sier familien støtter han.

– Har ikke vært i Mexico så lenge enda så eneste meningen jeg har så langt er at Mexico bedre enn Kina. Familie og venner har bare kommet med støttende meldinger så langt siden de forstår at det er et bra valg for karrieren min for øyeblikket, forteller Dyrnes.

Les også
– Jeg kommer til å bo i hodet hans  fra start til slutt

Foreløpig så har klubben bestemt seg for å bli best i sin region sier Dyrnes til slutt.

Målet vårt er å bli en av de beste lagene i Nord-Amerika å kvalifisere oss til noen store turneringer, avslutter Dyrnes.

Siste fra forsiden