Nettmøte

Temp.no / Counter-Strike: Global Offensive

– Nordmenn er mer fornøyde med å ha det morsomt enn å konkurrere

Vinnerne av Telenorligaen svarte på spørsmål fra leserne.

Anders «aNdz» Kjær og Temp.no er årets seriemester i Telenorligaen.
HLVTV.org/Valve

Dette er Temp.no

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Jon «DaY» Thomas Rudstrøm
Christian «moen» Moen
Kristian «KORN» Hokland
Adam «PAINT» Fjellum

Temp.no vant vårsesongen av Telenorligaen etter en spennende finale mot BX3. De har også prøvd seg i flere internasjonale turneringer, blant annet på Copenhagen Games i april.

Laget spilte solid hele våren, og har hatt en stabil spillergruppe. Etter triumfen i Telenorligaen har de også kommet seg til finalen i Altiboxligaen, hvor de måtte se seg slått av LGB eSports på målstreken.

Svarer fansen på spørsmål

Onsdag 3. juni klokken 17:00 stilte det norske topplaget til nettmøte på Gamer.no. Kaptein Anders «aNdz» Kjær og kollega Jon Thomas «DaY» Rudstrøm dedikerte en time av sin tid til å svare på spørsmål fra våre lesere.

Jon Thomas «DaY» Rudstrøm er en gammel traver i Counter-Strike-scenen. Han har figurert på blant annet Catch-Gamer under storhetstiden i Counter-Strike 1.6, men var var også fast inventar for Lions Elektroniske Sportsklubb en god periode. Mange kaller han en legende i det norske Counter-Strike-miljøet.

Anders «aNdz» Kjær er et nyere tilskudd til miljøet, men han har imponert med sitt spill for Temp.no. I vårsesongen var han en meget viktig brikke i suksessen som gjorde at de vant Telenorligaen.

Se hva Temp.no svarte leserne under.

Forrige uke svarte Counter-Strike-proffene i LGB på spørsmål:
– Vi satser minst like mye nå som før «rain» ble kjøpt ut »

Siste fra forsiden