Norge mot Serbia i EM

Norge møter Serbia i EM-kvartfinalen

Norge seiler opp som en spennende utfordrer til å nå finalen i EM.

Norge er klare for kvartfinale i Romania.
Norges E-sportforbund

I Romania spilles det Counter-Strike: Global Offensive på landslagsnivå i fellesferien. Vårt eget landslag har klinket i gang med to solide seire i innledende gruppespill.

Montenegro røyk 16-7 på alle nordmenns desiderte yndlingskart, Mirage. Deretter ble vertsnasjonen Romania for små på Overpass hvor nordmennene vant 16-11 og tok førsteplass i gruppe A. Det medfører at Norge får andreplass fra gruppe D som sin kvartfinalemotstander.

Se Norge mot Serbia på vår Twitch-kanal. Kampstart er klokken 16:00.

Norges utvalgte

Vis mer

no Sander «Grusarn» Iversen
no Ole Kristian «Marcelious» Langan
no Henrik «becker» Becker
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «BFR» Fauske Røn

no Haakon «Radifaction» Tholo (Trener)

Serbia er EM sitt Dr. Jeckyll og Mr. Hyde

I kvartfinalen ble det til slutt Serbia som fikk billett videre fra sin gruppe. Deres representanter i EM spiller til daglig i samme klubblag iNation, og er rangert som det 135. beste laget i verden ifølge HLTV.org sin lag-rangering.

I deres åpningskamp mot Tyskland, filleristet Serbia tyskerne i 17 runder før de sa seg fornøyd med 16-1. Deretter ble de til gjengjeld filleristet i 17 runder av Ukraina før ukrainerne sa seg fornøyd med 16-1 i påfølgende kart. I den avgjørende kampen om andreplass i gruppen møttes Serbia og Tyskland igjen. Det ble ingen filleristing, eller 16-1 i denne best av tre-serien, men Serberne trakk det lengste strået med 16-14-seier på det avgjørende kartet, Nuke.

LES OGSÅ: To på rappen for OG og Taiga.

Tommel opp så langt fra Langan.
EEF

«Marcelious» i tullete god form

En ordentlig fillerister som er i god form i Romania er Norges Ole Kristian «Marcelious» Langan. Den norske AWP-stjernen har startet godt i de første kampene, og har opparbeidet seg en pen rating på 1.42 etter HLTV.org sin rating-skala. Det sender han helt opp på en foreløpig femteplass totalt i turneringen som toppes av en annen fillerister fra Ukraina, Sergiy «DemQQ» Demchenko. Han har opparbeidet seg knallgode 1.70 i rating.

Langan vil nok måtte tåle å bli sett til også i kvartfinalen for Norge, men i så fall fall vel vitende om at resten av lagkameratene har fått vist seg godt frem individuelt de også. Fortsetter Norge i samme spor som på onsdag kan det bli noen spennende dager i EM sett med norske øyne.

Gå ikke glipp av Norge mot Serbia på vår Twitch-kanal. Kampstart er klokken 16:00.

Siste fra forsiden