Norske Mosaic kommer til PlayStation 4

Krillbite forteller også at de snart skal vise mer av spillet.

Mosaic.
Krillbite Studio

Hamar-studioet Krillbite fortalte tidligere i år at de puslet med et nytt mystisk spill kalt Mosaic. Det har ikke vært lett å få tak i detaljer om spillet, men i dag fortalte utviklerne at det også blir å se på PlayStation 4, i tillegg til de allerede annonserte versjonene til Windows, Linux og Mac. Foreløpig er planen å slippe spillet i 2017.

Samtidig forteller utvikleren at de skal vise frem spillet under PlayStation Experience i California mellom 3. og 4. desember. Det er altså ikke så lenge til vi får vite mer om mysteriespillet.

Dystopi – tror vi

Teaser til Mosaic. (Video: PlayStation)

Mosaic handler om en person som lever et grått og rutinepreget liv i en kald by, som snytt ut av dystopisk litteratur. Det rutinepregede livet tar brått slutt, etter at noe skjer. Akkurat hva dette noe er vil Krillbite holde hemmelig enn så lenge.

Som med studioets første spill – skrekkeventyret Among the Sleep fra 2013 – skal Mosaic ha et fokus på stemning og historieformidling. Utover dette vet vi at spillet skal «være et slags pek-og-klikk-spill», som markedsføringsansvarlig Kristina Halvorsen beskriver spillet som i et innlegg på PlayStation Blog.

Etter å ha sluppet Among the Sleep har Krillbite fokusert på å spre spillet utover flere plattformer. I tillegg til de vante PC-versjonene, kom spillet til slutt til PlayStation 4 og Xbox One. En VR-versjon ble dessverre lagt på is, etter at studioet fant ut at det ikke fungerte optimalt.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Among the Sleep »

Siste fra forsiden