Norske Shadow Puppeteer får Wii U-versjon

Samarbeidsspillet inntar Nintendos stuekonsoll.

Sarepta Studio

Norsk spillindustri er i full blomstring og det nærmer seg lansering for flere store prosjekter. Krillbites Among the Sleep og Team DOS' Size DOES Matter kan begge skimte lanseringsdatoen i horisonten. I tillegg satser 4Bit Games på å få ut sitt Orbit og Moondrop sitt Amphora innen året er omme. Mange satser på lansering via Steams Greenlight-tjeneste, men flere og flere beveger seg også inn i konsollenes verden.

Teslagrad, som ble lansert til PC på tampen av fjoråret, vil i løpet av året dukke opp på både Playstation 3, Playstation Vita og Wii U. Nå kan Sarepta Studios avsløre at de slår følge med bergenserne i Rain Games, og lanserer Shadow Puppeteer på Nintendos konsoll.

Digital utgivelse

Ifølge en pressemelding, sendt ut av studioet selv, har Sarepta Studios blitt godkjente spillutviklere for Nintendos Wii U-system. Det betyr at deres prosjekt, Shadow Puppeteer, vil bli å finne i Nintendos eShop.

– Vi gleder oss stort over å skulle bringe Shadow Puppeteer til Wii U og Nintendo eShop. Med sin lokale co-op funksjon er spillet perfekt for konsoller, sier prosjektleder for spillet, Marianne Lerdahl.

Shadow Puppeteer handler om en liten gutt som har blitt adskilt fra skyggen sin. For å bli gjenforent må de manipulere skygger og lys, og bekjempe en skyggemester med skumle hensikter.

Spillet er et gåte-, eventyr- og samarbeidsspill som lar en spiller styre gutten i tredimensjonale omgivelser, mens den andre kontrollerer skyggen som er låst til en todimensjonal verden.

For noen måneder siden fikk Sarepta Studios over 300 000 kroner til å fullføre spillet av Norsk filminstitutt. Tilsammen har studioet fått rundt 1,3 millioner kroner til prosjektet.

Siste fra forsiden