Thalassa: Edge of the Abyss

Norske Thalassa: Edge of the Abyss utsettes

Team17

Sarepta Studio har besluttet å utsette sitt neste spill, Thalassa: Edge of the Abyss. Den norske utvikleren melder på X at spillet nå kommer 1. august, i stedet for 18. juni som opprinnelig var planen.

– Til våre fans, vi ønsker å si unnskyld for denne utsettelsen. Denne beslutningen var på ingen måte enkel å ta, skriver Sarepta.

Spillere trenger imidlertid ikke vente halvannen måned på å se hva Thalassa handler om. En demo for spillet er nemlig tilgjengelig nå, som del av Steam Next Fest. Demoen er tilgjengelig frem til 17. juni.

Se traileren for Thalassa: Edge of the Abyss.

Thalassa: Edge of the Abyss er et psykologisk mysterium som utspiller seg om bord et forlist skip på havbunnen. Her skal man både utforske skipet og kjenne på hvordan «stress, sorg og tap påvirker sinnet».

Mens settingen kan føles ubehagelig for noen, påpekte spillsjef Catharina Bøhler overfor Gamer.no at dette ikke er et grøsserspill.

– Det har vært veldig viktig for oss at dette ikke er et horror-spill. Det er ikke ment å være skummelt i det hele tatt. Mest fordi det ikke passer med visjonen, og vi er av den oppfatning at det er vanskelig å skulle gi rom for andre følelser dersom primærfølelsen man sitter med er frykt.

Thalassa: Edge of the Abyss kommer til PC via Steam.

LES OGSÅ: Ny titt på norske Somber Echoes »

Siste fra forsiden