Cyberpunk 2077

Ny Cyberpunk 2077-video går bak kulissene

Etter en lang periode med stillhet har CD Projekt RED omsider begynt å dele langt mer fra sitt kommende storspill Cyberpunk 2077, men nå har studioet sluppet en video med en litt annerledes vri.

Den nye videoen tar oss nemlig med bak kulissene hos studioet for å gi oss et innblikk i prosessene som ligger bak spillet, nærmere bestemt det vi fikk se i årets E3-trailer.

Avansert «motion capture»

Klippet demonstrerer blant annet teknologien som brukes til modellering og til å fange opp skuespillernes ansiktsuttrykk og bevegelser. Spillet gjør, som man kan se, avansert bruk av «motion capture»-teknologi.

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 16. april 2020 og er etter alt å tyde et spill som utvikleren har høye ambisjoner med.

Rundt 400 personer, dobbelt så mange som var med å utvikle det kritikerroste The Witcher 3, jobber med spillet.

Blant senere tids nyheter om spillet har vi fått vite at flerspillerfunksjoner kommer på plass i Cyberpunk 2077, etter at det hersket litt usikkerhet rundt dette, og utvikleren har også bekreftet at til og med mellomsekvensene foregår i førstepersonsperspektiv.

I slutten av august avholdt CD Projekt RED en direktesending med en 15 minutter lang video av spillet som viste oss av de ulike spillestilene og tilnærmingene til å løse oppdrag som spillet byr på.

Les også: Se 40 minutter fra The Witcher 3 på Switch »

Siste fra forsiden