Final Fantasy VII Remake

Ny Final Fantasy VII Remake-trailer gir glimt av Cloud i kjole og Red XIII

31. januar markerer 23 år siden den japanske lanseringen av Final Fantasy VII. For å markere jubileet har Square Enix sluppet en fersk trailer for spillets nyversjon, som viser en rekke figurer og scener vi så langt ikke har sett i offisiell kapasitet.

Artikkelen inneholder mindre historieavsløringer for Final Fantasy VII.

Videoen – som du kan se over – åpner med et kjent tilbakeblikk, der en ung Cloud forteller barndomsvennen Tifa at han planlegger å melde seg inn i elitestyrken SOLDIER.

Nyversjonens Red XIII har tidligere kun dukket opp gjennom lekkede skjermbilder.
Square Enix

Etter et kort glimt av Sephiroth introduseres de øverstkommanderende i det ondskapsfulle Shinra-regimet, før traileren byr på en sniktitt på en scene mange har ventet å se i oppusset drakt – nemlig Cloud i kjole.

Scenen finner sted i Midgar-slummen, der spillets barske hovedperson må kle seg i drag for å få en audiens med den slibrige Don Corneo. Med hjelp fra medlemmer av strippeklubben Honey Bee Inn får Cloud på seg både kjole og sminke, som videoen altså viser litt av.

Videre får vi se det gale geniet Hojo og Red XIII, en slags hund som slår følge med Cloud og gjengen på deres reiser. Red XIII, eller Nanaki, har så langt vært fraværende fra spillets tidligere trailere, som fikk flere til å spekulere i hvorvidt han i det hele tatt ville dukke opp i dette første kapittelet av Final Fantasy VII Remake.

Traileren runder av med en kampmontasje, som inkluderer flere kjente fiendetyper og sjefskamper. Hvordan det faktisk blir å spille får fans se 10. april. Opprinnelig skulle den etterlengtede nyversjonen slippes i mars, men Square valgte å utsette lanseringen med en drøy måned.

Final Fantasy VII Remake er kun PlayStation-eksklusivt i ett år.
Spillet kommer tilsynelatende til flere plattformer etter hvert »

Siste fra forsiden