Nytt Metroid i september

Ny giv

Det Team Ninja-utviklede romspillet har fått dato.

På fjorårets E3 avduket Nintendo et flunkende nytt Metroid til Wii, men denne gangen var det ikke selskapets interne studioer som skulle stå for utviklingen. Oppgaven gikk istedet til Ninja Gaiden-utvikler Team Ninja, og spillet skulle ha et større fokus på historie enn seriens tidligere titler.

Obligatorisk lavabrett.

Metroid: Other M har nå fått slippdato, og fra 3. september skal spillet være tilgjengelig i norske butikker. Nintendo lover en kombinasjon av den klassiske Metroid-opplevelsen og de heftige kampmekanismene Team Ninja er kjent for. Selv om spillet utvikles eksternt er det fortsatt Metorid-sjef Yoshio Sakamoto som kvalitetssjekker produktet.

Handlingen foregår kort tid etter klassikeren Super Metroid. Samus Aran mottar et nødsignal fra et zoologisk romskip, og når hun border skipet møter hun kolleger fra sine dager i forsvaret. Sammen med dem skal hun utforske skipet for å finne ut hva som skjedde der, og i fast Metroid-tradisjon er det fullt av eksotiske områder hvor det bor hissige monstre av ymse slag.

Bortsett fra de tradisjonelle Metroid-elementene og det nye kampsystemet blir det også mulig å skifte perspektiv etter behov. Ved å peke kontrollen mot skjermen skifter du til det perspektivet vi kjenner fra Metroid Prime-spillene. Du kan ikke bevege deg rundt i denne modusen, men kan analysere omgivelsene og sikte.

Hvis du vil vite mer om hva som er nytt og gammelt kan du ta en kikk på vår sniktitt fra mars.

Klarer ikke laste video

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden