Ny Humble Bundle på vei

Det er klart for ny runde med «betal hva du vil»-suksessen.

I mai dukket Humble Indie Bundle opp. Her fikk du muligheten til å kjøpe fem indie-spill for nøyaktig hva du selv ville. Dessuten kunne du velge hvor mye av pengene du ville gi til spillskaperne, og hvor mye du ville at skulle doneres til veldedighet.

Aquaria og World of Goo var to av spillene i den første pakken.

Spillene var også DRM-frie, og man fikk versjoner til PC, Mac og Linux.

Pakken ble en stor suksess, og solgte nesten 140 000 kopier. Og i motsetning til hva man kanskje skulle tro, betalte folk generelt rimelige summer for spillene. Selv om det var mange som betalte 0,1 dollar lå gjennomsnittet på 8,05 dollar for Windows-brukere, 10,17 dollar for Mac-brukere og 14,45 dollar for Linux-brukere.

Totalt fikk folkene bak Humble Indie Bundle inn 1,2 millioner dollar. 30.85% av inntektene endte opp hos veldedighet.

Nå vil Humble Indie Bundle prøve igjen. De har lansert et lite nettsted for pakke nummer to, men hva den inneholder er en hemmelighet enn så lenge. Ifølge en bloggpost hintes det til at det hele går av stabelen før jul.

I mellomtiden kan du som kjøpte den opprinnelige Humble Indie Bundle nå aktivere den på Steam, slik at alle spillene du kjøpte blir lagt inn i Steam-kontoen din. Dette er naturligvis bare et ekstratilbud, men det er nok mange som vil sette pris på det.

Siste fra forsiden