Ny info om Love Football

Namco jobber med et fotballspill til Xbox 360, som lar deg oppleve kampen fra perspektivet til en enkelt spiller.

Det er hard konkurranse på fotballspillmarkedet, og hvis du ikke har FIFA-lisensen eller Pro Evolution Soccer-navnet i ryggen, må du finne på noe litt spesielt for å klare å konkurrere. Codemasters prøver seg på et arkadebasert konsept hvor handlingen sees fra fugleperspektiv (nye Sensible Soccer), mens Namco prøver på noe helt annet, med Love Football.

Her får du nemlig rollen som en enkelt spiller på banen, og i følge Gamespot, implementerer Namco en førstepersons kameravinkel slik at du virkelig kan oppleve hvordan det føles å være på fotballbanen når to storlag møtes. Produsent Nobuhisa Mikoda forteller at dette gir spilleren nye utfordringer, som å oppleve å bli markert av flere motstandere eller kjempe for å komme i en defensiv posisjon når noen andre har ballen.

Det blir riktignok mulig å hoppe fra en spiller til en annen, slik at du slipper å se hele kampen fra en enkelt baneposisjon (uten å se snurten av ballen), men denne tilnærmingen burde i alle fall kunne gi spillere et mer realistisk bilde av livet som fotballspiller enn mange av konkurrentene. Det gjenstår selvsagt å se hvordan Namco klarer å gjennomføre det i praksis.

For øyeblikket vet vi ikke om og eventuelt når Love Football kommer til de vestlige markedene, men den japanske versjonen kommer i salg til våren. Spillet kommer med omtrent 60 lag fra hele verden, og et historiemodus der du velger en enkelt spiller og opplever hans karriere.

Siste fra forsiden