Ny informasjon om Guitar Hero IV

Snart flere instrumenter

Juniutgaven av Game Informer avslører Guitar Hero-innovasjoner.

I forrige uke snakket Guitar Hero-utgiver Activision om nyvinninger de planla i seriens fremtid. De ville ikke si nøyaktig hva de hadde i tankene da, men lovte ny informasjon om et par ukers tid.

En bruker på forumet Neogaf har fått tak i juninummeret av spillbladet Game Informer litt tidligere enn vanlig. I dette er det masse fersk informasjon om Guitar Hero IV, og det ser ut som noen av de planlagte innovasjonen nå er avslørt.

Som mange forventet får Guitar Hero IV nye instrumenter. Utvalget blir visstnok trommer, rytmegitar, bassgitar og mikrofon. Du kan også fikse på de digitale utgavene av instrumentene i spillet og lage din egen stil.

Guitar Hero IV skal også gi deg muligheten til komponere din egen låt, men detaljene rundt dette er få. Du kan ikke kjøre vokal i disse låtene og må nøye deg med instrumentene, men du kan designe ditt eget omslag for låten og laste den opp på nettet. Dermed kan du imponere en hel verden med hvor god du er på lekegitaren.

Spillet blir levert med en ny gitar som skal åpne for nye måter å spille Guitar Hero på, men nøyaktig hva det innebærer er foreløpig uklart. Utvikler Neversoft jobber med et nytt brukergrensesnitt for spillet, og dette henger trolig i hop med den nye gitaren.

Alle sangene i Guitar Hero IV skal være basert på masteropptak, og fire band er så langt bekreftet til spillet: Van Halen, The Eagles, Linkin Park og Sublime er alle med.

Forhåpentligvis er Activision snart klare til å bekrefte nyvinningene og gi oss flere detaljer om Guitar Hero IV.

Siste fra forsiden