Ny Injustice 2-trailer avslører intense superheltkamper

Slåssespillet byr på flere nyvinninger.

Injustice 2, oppfølgeren til NetherRealm Studios' superheltslåssespill fra 2013, tok vi en titt på allerede sist sommer, og nylig fikk spillet også lanseringsdato. Nå er det lagt ut en en ny trailer fra spillet som gir oss enda mer informasjon om hva vi har i vente.

Traileren, som du kan se øverst i artikkelen, har fått navnet «The Lines Have Been Redrawn» og fokuserer på at grensen mellom helt og skurk er blitt vesentlig mer utydelig denne gangen.

Byr på rollespillelementer

Med Injustice 2 håper NetherRealm, som også står bak Mortal Kombat-spillene, å ta slåssespillsjangeren til nye høyder. For å oppnå dette introduserer utvikleren blant annet et «Gear»-system til spillet, som åpner for oppgradering av figurene etter hvert som man spiller.

WB

Nettopp denne rollespillmekanismen var noe som bekymret vår skribent da han tok en kikk på spillet i fjor, men den samlede pakken lovet godt:

– Med nye figurer, nye spillbrett og et helt nytt «Gear»-system ligger Injustice 2 an til å bli større og mer omfattende enn sin forgjenger. Det eneste som bekymrer meg er balansen i spillet. Er et slåssespill egentlig forenelig med oppgraderbart utstyr? spurte Jens Erik Vaaler.

Injustice 2 byr på et stort antall helter og «superskurker» fra DC-universet, og på spillets hjemmeside finner man en nedtellingsklokke som indikerer at resten av figurene skal avsløres om 20 dager. Spillet skal lanseres til PlayStation 4 og Xbox One den 16. mai i år.

Er du mer gira på Nintendo Switch-spill? Her er alle spillene som er bekreftet til konsollen »

Siste fra forsiden