Shepard og tyven

Ny kompis

I begynnelsen av april kommer det mer innhold til Mass Effect 2.

Bioware og EA er i siget når det kommer til oppdateringer og ekstra innhold til sine rollespill. Allerede ved lanseringen hadde Dragon Age: Origin og Mass Effect 2 ekstra greier som ble gitt bort eller kunne kjøpes, og nå får sistnevnte enda mer innhold.

Shepard får snart ny kompis.

Joystiq melder at både PC- og Xbox 360-utgavene av Mass Effect 2 får pakken Kasumi's Stolen Memory, 6. april i år. Denne introduserer det tolvte og siste medlemmet av kommandant Shepards lille gruppe med krigere og friker. Som du sikkert gjetter av tittelen heter hun Kasumi, og er en beryktet tyv. Fansen har tidligere funnet data som relaterer til Kasumi i Mass Effect 2, så offentliggjørelsen kommer ikke akkurat som noen bombe.

Som de andre rekruttene har også Kasumi et eget oppdrag du må gjennomføre for å vinne hennes lojalitet. Dette oppdraget skal visstnok involvere forkledninger og en korrupt kunstsamler. Bortsett fra dette vanker det også noen andre små bonuser, som et nytt våpen og en ny evne.

Mot slutten av denne måneden kommer gratispakken Firewalker, mens Kasumi's Stolen Memory kommer til å koste penger. Hvor mye har ikke Bioware bestemt seg for ennå.

Siste fra forsiden