ny Legend of Zelda-tittel

Vi hadde alle et visst håp, men ingen av oss torde helt å si det til sidemannen. Nintendo lot oss imidlertid ikke komme skuffet tilbake, men heller med enorme forventninger og gledesrop.

Link er tilbake i en litt mer voksen form, uten tegneseriestilen men fortsatt med en stil som ser ut til å passe utmerket inn i det eksisterende universet. Vi har foreløpig ikke fått mange detaljer om hva historien går ut på eller hvilke oppgaver som ligger foran vår godt kjente helt.

Hvis scenene fra filmen fungerer like godt på vår egen konsoll i hjemmets lune varme, er det i korte trekk imponerende hva Nintendo har klart å få til denne gang. Skygger fra skyer som løper over gressdekte åser, dynamiske lyseffekter i små ganger og store, skumle monstre som gjør at vi gjerne skulle ønske at vi var et helt annet sted.

Vi har ingen indikasjon på at dette spillet kommer til å bli utsatt til Nintendos neste konsoll, så foreløpig antar vi at dette kommer ut på den eksisterende GameCuben. Filmsnutten som viser spillet i full mundur kan lastes ned fra følgende lenker:

Siste fra forsiden