Ny Spider-Man-utvidelse kommer neste uke

Avslutter The City That Never Sleeps-historien.

Den tredje utvidelsen for Spider-Man, og det avsluttende kapittelet i The City That Never Sleeps-serien, har fått en slippdato. Silver Lining kommer 21. desember, med blant annet nye oppdrag, flere utfordringer og ferske kostymer å låse opp.

Silver Sable på hevntokt

I Silver Lining kan spillere låse opp disse tre draktene.
Sony

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller Insomniac at utvidelsen skal handle om Silver Sable, lederen for det tvilsomme sikkerhetsselskapet Sable International. Hun er ikke spesielt fornøyd med Spider-Mans innsats i New York, og vender tilbake for å rydde opp i konflikten med Hammerhead – som gjorde sitt inntog i spillets forrige utvidelse.

Mens den voldelige kampen raser blir det opp til spillere å sørge for at situasjonen ikke kommer helt ut av kontroll. Ifølge utvikleren må edderkoppen søke hjelp fra nye og uventede allierte, og hvordan det hele går får du en smakebit på i traileren øverst i artikkelen.

Ved siden av nye historieoppdrag å gjennomføre og Hammerhead-baser å ødelegge byr Silver Linings på flere sideoppdrag, hendelser og fiender for spillere å bryne seg på. I tillegg får man låse opp nye PlayStation-trofeer og tre nye Spider-Man-kostymer.

På menyen finner vi en Into the Spider Verse-drakt, inspirert av den animerte filmen med samme navn, en Cyborg-drakt og en Aaron Aikman Armor-drakt. Hvordan Spider Man tar seg ut i hver av dem kan du se i bildet over, mens du også finner mer bakgrunnsinformasjon på PlayStation-bloggen.

Silver Lining kan kjøpes for seg eller som del av samlepakken The City That Never Sleeps.

Spider-Man kom hakket unna toppkarakter hos oss.
Vår anmelder kalte spillet «silkemykt og superengasjerende» »

Siste fra forsiden