The Sims 4: StrangerVille

Ny The Sims 4-utvidelse introduserer en dose X-Files

I StrangerVille må spillere løse et utenomjordisk mysterium.

EA har trukket sløret av en ny utvidelse for The Sims 4, som bringer merkelige fenomener og utenomjordisk mystikk til PC og Mac den 26. februar.

Spillere må løse mysteriet i StrangerVille.
EA

StrangerVille tar oss med til utvidelsens titulære småby, som på overflaten virker som et koselig lite sted, men som skjuler en hemmelighet. Én etter én begynner innbyggerne i StrangerVille å oppføre seg veldig rart, og det blir opp til spilleren å finne ut hva som foregår.

– Du kan bli kjent med lokalbefolkningen ved vannhullet, eller besøke biblioteket for å møte forskere som kanskje eller kanskje ikke sitter på viktig informasjon. Men, «simmen» din kan ikke være på to steder på én gang, så du trenger nok noe utstyr for å samle mer informasjon, hinter EA på sine nettsider.

Akkurat hva slags utstyr det er snakk om er utvikleren vag på, men traileren for StrangerVille viser diverse skannere, en vernedress og et våpen som skyter slim av noe slag. Ved siden av mysteriet byr pakken også på andre nyheter, som merkelig vær og konspirasjonsteoretikere.

Som vanlig med Sims-utvidelser følger det også med nye kostymer figurene dine kan kle seg ut i. StrangerVille har foreløpig ingen prislapp, men basert på tidligere utvidelser vil den ligge på rundt 30 dollar. Utvidelsen krever at du også eier The Sims 4.

Tidligere EA-sjef Patrick Söderlund lager nytt spill.
Denne uken viste han frem en smakebit på prosjektet »

Siste fra forsiden