Detaljer om PlayStation Plus

Ny tjeneste for de med penger

Sony har fortalt alt om sin nye abonnementstjeneste.

I går kunngjorde Sony det vi allerede hadde mistanke om, nemlig at de ville innføre en ny abonnementstjeneste for PSN. Denne heter PlayStation Plus, og her er detaljene.

PlayStation Network.

Tjenesten lanseres 29. juni, og hvis du velger å abonnere (15 euro for 90 dager, 50 euro for et helt år) får du flere tjenester som vanlige PSN-brukere ikke får tilgang til.

Hver måned vil du for eksempel få mulighet til å laste ned et utvalg kommersielle PSN-spill uten ekstra kostnad, inkludert PSX-klassikere og "minis"-utgivelser. Disse vil du ha mulighet til å spille så lenge du abonnerer, og Sony lover minst fire spill i måneden (et PSN-spill, to "minis"-spill og en PSX-klassiker).

Du vil også få mulighet til å teste prøveversjoner av utvalgte kommersielle spill (både blu-Ray-spill og PSN-utgivelser) gratis i opp til én time før du må betale for å spille videre. Videre loves en rekke tilbud og avslag kun for PlayStation Plus-eiere.

Dessuten kan du velge å la konsollen din laste ned alt fra systemoppdateringer og spilloppdateringer til demoer automatisk, så snart innholdet blir tilgjengelig på PSN.

Sony lover også eksklusivt gratisinnhold, som avatarer og temaer, samt tidlig tilgang på for eksempel betatesting av kommende spill. For å gjøre det ekstra fristende å abonnere, vil Sony dele ut en gratis kopi av LittleBigPlanet til alle som melder seg på innen 1. august.

Siste fra forsiden