Ny trailer viser Dishonored 2 i aksjon for første gang

Se den nye traileren som viser hva vi har i vente.

Etter å ha servert et par smakebiter tidligere, har Bethesda og Arkane Studios nå vist frem en god bit av Dishonored 2. Alt kan du se i traileren over.

Dishonored 2.
Bethesda

Med prosjektleder Harvey Smith bak roret ble vi loset gjennom en kontekst for det hele. Denne gangen går turen til byen Karnaca, mens det første Dishonored-spillet skjedde i Dunwall. Den nye byen skal by på et mer middelhavsk preg enn den østblokkinspirerte industrielle dystopien fra forgjengeren.

Ellers får vi se litt av ferdighetene vi får bruke, ispedd en del grusomme mord. Så vidt vi kan skjønne handler det meste om økt mobilitet, men vi får se ting som spirituelle lassoer og tankekontroll også.

Velg hvem du vil spille som

Dishonored 2.
Bethesda

Fra tidligere vet vi at Dishonored 2 vil plukke opp historien 15 år etter hendelsene i forgjengeren, og vi får valget mellom å spille som enten Corvo eller Emily. Ifølge utvikler Arkane Studios skal de to hovedfigurene ha ulike evner og våpen, noe som åpner for flere måter å spille på.

Handlingsforløpet i spillet vil endre seg basert på hvilken figur man velger å spille som, og som i forgjengeren vil valgene du tar påvirke historien underveis. Også denne gangen kan du velge mellom å snike deg forbi vakter, ta livet av alle du møter eller gjøre litt av begge deler.

Dishonored 2 kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows 11. november.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden