Konkurranse

Julekalender 2017 – Luke 11

Ny uke, ny kalenderluke

Et av vår tids beste spill har tatt turen til Nintendo Switch.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Drepe drager på farten?

Er du mye på farten? Har du lite tid til å drepe drager etter lange dager på jobb eller skolen? Delta i dagens kalendertrekning du også, og få muligheten til å ta med deg det enorme eventyret kjent som Elder Scrolls V: Skyrim på toget, toalettet eller det kjedelige jobbseminaret.

Elder Scrolls V: Skyrim på Switch.
Bjarte Wathne Helgesen/Gamer.no

I rent alvor mener vi at Skyrim til Nintendo Switch er en meget god idé. Vi testet nylig Switch-utgaven, og vår skribent kunne melde at Skyrim gjør seg usannsynlig bra til Switch, og spesielt i håndholdt modus, og endte omtalen med en ganske tydelig anbefaling.

Da Skyrim først ble sluppet i 2011, var vi mildt sagt imponert. – Her får du en enorm, variert og svært detaljert verden å boltre deg i, og frihet til å oppleve den akkurat slik du ønsker. Du kan bruke time etter time på å utforske miljøene uten noe annet mål enn å ha det moro, og du kan bruke hele kvelder på sideoppdrag som er fullstendig irrelevante for hovedhistorien, var noen av mange lovord fra vår anmelder, som endte med å gi spillet full pott på karakterskalaen.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1053 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden