Ny Watch Dogs 2-utvidelse byr på gjensyn med en gammel kjenning

«Human Conditions»-pakken lanseres på PlayStation 4 neste uke.

Ubisoft har sluppet nye detaljer om Watch Dogs 2s andre utvidelsespakke, kalt «Human Conditions». Pakken blir å finne på PlayStation 4 den 21. februar, mens PC- og Xbox One-spillere må vente til 23. mars på å få utforske det nye innholdet.

Human Conditions byr på nye utfordringer for DedSec.
PlayStation Europe

Human Conditions introduserer blant nye utfordringer fokusert på samarbeidsspilling og en ny type fiende. Pakkens høydepunkt er riktignok tre enkeltstående historier, som tar spillere med på nye hacker-eventyr.

Nye utfordringer og gamle kjenninger

Via den offisielle PlayStation-bloggen forteller Ubisoft at utvidelsen er satt ganske nøyaktig midt i hendelsene i Watch Dogs 2. De nye oppdragene er ikke direkte knyttet til hovedhistorien, men man må likevel ha nådd bestemte punkter i spillet før de låses opp.

Den første av de tre seriene med oppdrag – kalt Bad Medicine – går ut på å stanse noen russere, som terroriserer San Franciscos sykehus. Historien introduserer en gammel kjenning i Jordi Chin, kjent fra det første Watch Dogs-spillet, som noe motvillig må jobbe sammen med Marcus.

Spillere kan få tak i den selvstyrte bilen, men blir nødt til å styre den selv.
PlayStation Europe

I historie nummer to – Automata – er et av byens store selskaper i ferd med å lansere en selvstyrt bil, en fristelse DedSec naturligvis ikke kan motstå. Mens gjengen hacker seg inn, kommer de imidlertid over en langt mer ondskapsfull operasjon, som må saboteres gjennom en rekke infiltreringer og snikeoppdrag.

Den tredje og siste historien er foreløpig ikke avslørt.

Nå kan du prøve Watch Dogs 2 gratis i tre timer.
En demo for spillet er ute på PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden