Prøv Watch Dogs 2 gratis i tre timer

En demo for spillet er tilgjengelig på PlayStation 4 nå og Xbox One neste uke.

Har du enda ikke kastet deg inn i Ubisofts nyeste åpen verden-spill, Watch Dogs 2, har du nå sjansen til å prøve spillet helt gratis. Tirsdag annonserte utvikleren en demo som lar deg oppleve spillets tre første timer, og gir deg tilgang på hovedoppdrag, sideoppdrag og spillets flerspillerdel:

Hopp og sprett i Watch Dogs 2s prøveversjon.
Ubisoft

– Med Watch Dogs 2s prøveperiode får spillere sjansen til å utforske spillets åpne verden, der de kan bruke samtlige gjenstander, våpen og avanserte hacker-verktøy som er tilgjengelige i fullversjonen, forklarer Ubisoft i en pressemelding.

Ønsker du å spille på nett påpeker utvikleren at du trenger PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemskap, avhengig av konsollen du bruker. Demoen er ute på PlayStation 4 allerede nå, og kommer til Xbox One den 24. januar.

Liker du det du ser kan du når som helst gå til innkjøp av Watch Dogs 2s fullversjon. Dette krever ingen ytterligere nedlasting – da demoen teknisk sett inneholder hele spillet – og all fremdriften din videreføres, slik at du kan fortsette akkurat der du slapp.

Vellykket oppfølger

Det første Watch Dogs-spillet ble i sin tid kritisert for å ha en svært mørk og dyster tone, noe Ubisoft gikk bort fra med oppfølgeren. Watch Dogs 2 byr på en helt ny historie, i en helt ny setting med et flunkende nytt persongalleri, og resultatet ble godt mottatt.

Solfylte San Francisco var en fin forandring fra settingen i det første Watch Dogs.
Ubisoft

Spillet nådde nesten helt til topps på vår karakterskala, og anmelder Petter Lønningen kalte det et av de beste spillene han hadde spilt på flere år:

– Watch Dogs 2 er et spennende, engasjerende og utfordrende spill med en klar, tydelig identitet. Det lykkes langt på vei i å fortelle en medrivende historie om reelle problemstillinger og friheter vi tar for gitt. Samtidig tillater spillet seg ett og annet skråblikk på både hacker- og spillkultur, uten at det gjør narr av disse. Først og fremst byr spillet på en unik, underholdende spillmekanikk og et menneskelig persongalleri man kan forholde seg til. Dette gjør Watch Dogs 2 til et av årets aller beste spill, skrev han.

Watch Dogs 2 har ikke vært fritt for kontroverser.
Én av spillets nakne figurer ble for sterk kost »

Siste fra forsiden