Ubisoft gir bort ny flerspillermodus til Watch Dogs 2

Skulle egentlig koste penger, men utvikleren snudde etter tilbakemeldinger fra fans.

Ubisoft

17. april får Watch Dogs 2 en ny flerspillermodus, kalt «Showdown», som blir gratis for alle som eier spillet. Modusen var opprinnelig en del av spillets No Compromise-utvidelse, men etter tilbakemeldinger fra spillere har Ubisoft endret på planene:

Ubisoft har store planer for ekstrainnhold til Watch Dogs 2.
Ubisoft

– Det er to hovedgrunner til at Showdown blir gratis for alle våre spillere. Den første er at vi vil at alle skal kunne være med å spille den. [...] Den andre er tilbakemeldingene vi har fått siden vi annonserte de originale planene, forklarte spillprodusent Kris Young på Ubisofts nettsider.

Showdown er designet for erfarne spillere, og byr på en duell mellom to deltakere. Modusen kommer i tre varianter – Steal the HDD, Doomload og Erase/Protect – som tester spillere i hacking, skyting, kjøring og gåteløsning.

Flere innholdsplaner

Ved siden av den nye flerspillermodusen får Watch Dogs 2 en rekke annet gratisinnhold i april. Blant annet kan spillere teste kjøregenskapene sine mot andre på nettet, tjene seg rike på å rane tungt bevoktede lastebiler og kle seg ut i en rekke nye antrekk.

No Compromise vil fortsatt lanseres på PlayStation 4 den 18. april, og deretter på PC og Xbox One den 18. mai, og blir tilgjengelig gratis for sesongpasseiere. Utvidelsen byr i hovedsak på en ny historie, men som erstatning for Showdown-modusen slenger Ubisoft med noen nye billøp, kostymer og våpen.

Ytterligere gratisinnhold vil lanseres gjennom mai og juni, med oppgraderinger til spiller-mot-spiller-modusene og en funksjon som lar fire venner utforske San Francisco sammen.

Watch Dogs 2 ble godt likt her på bruket.
Vår anmelder gav spillet nesten full pott på karakterskalaen »

Siste fra forsiden