Nye 360-kunngjøringer fra Barcelona

Project Gotham Racing 4 og Guitar Hero 2 kommer til Xbox 360, mens Splinter Cell 5 og Bioshock blir konsolleksklusive for 360.

Under pressekonferansen på X06-messen i Barcelona kom Microsoft med den offisielle kunngjøringen av Project Gotham Racing 4, det neste spillet i den fornøyelige racingserien fra Bizarre Creations. De sa egentlig ikke særlig mye om spillet eller når det skal bli lansert, og med tanke på at Peugeot allerede hadde røpet at det var under utvikling, var det vel ingen som ble overrasket over kunngjøringen.

Guitar Hero II

Microsoft var også stolte over å kunne fortelle at det neste Splinter Cell-eventyret (spillet etter Double Agent) blir konsolleksklusivt for Xbox 360, og at det samme gjelder BioShock. Det har tidligere vært snakk om at BioShock også skal komme til PS3, så det gjenstår å se hvor lenge det holder seg 360-eksklusivt.

Activision benyttet X06-messen til å kunngjøre en Xbox 360-versjon av Guitar Hero 2. Med tanke på tidligere uttalelser fra den kanten er heller ikke dette en spesielt overraskende kunngjøring, men det hindrer det uansett ikke i å være gode nyheter for feststemte Xbox 360-eiere.

Hva kan vi så forvente av Guitar Hero II for Xbox 360? Jo, her får vi store muligheter for nedlastbart betalinnhold, en ny X-Plorer-kontroller designet spesielt for konsollen det samme elskverdige gameplayet vi finner i Guitar Hero og Guitar Hero 2 for PS2, og fancy nestegenerasjonsgrafikk.

Dette er forresten ikke de eneste nye spillkunngjøringene fra X06-messen, men de andre store nyhetene vil få egne artikler.

Siste fra forsiden