Nye 360-spill fra Namco Bandai

Namco Bandai har kunngjort at de planlegger å lansere fem nye spill for Xbox 360 (inkludert et "mech"-spill fra Cavia).

Namco Bandai Games holdt nylig en pressekonferanse i Tokyo, hvor de viste sine kommende spill til Xbox 360. Retrofanatikere vil utvilsomt bli glade over å høre at selskapet vil gi ut både Pac-Man og Galaga til Xbox Live Arcade. Dette skal være trofaste versjoner av arkadeoriginalene, men med Xbox Live Arcade-funksjonalitet som rangeringslister og "achievements".

Det spillet de snakket mest om var Zegapain XOR, et science-fiction-spill der menneskeheten kjemper mot noe som heter Gars-orm. Her må du sette deg inn i en kamprobot som kalles Zegapain, og bruke en rekke "holofoniske" våpen for å overvinne Gars-orm. Zegapain XOR kommer med avansert grafikk og støtte for flerspiller over Xbox Live. I Japan skal det lanseres til sommeren, og utviklingen foregår hos Cavia.

Namco jobber også med et førstepersons skytespill basert på Mobile Suit Gundam. Her foregår handlingen under Ettårskrigen, og du får se handlingen fra begge sider i krigen. Spillet kommer med realistisk grafikk, flerspiller over Xbox Live og en rekke spennende oppdrag. Spillet utvikles av et studio som heter Dimps, og vi vet ikke når det skal komme i salg.

Til slutt røpet Namco Bandai at de også planlegger å gi ut Culdcept Saga, et Xbox 360-eksklusivt spill som fokuserer på Xbox Live.

Siste fra forsiden