Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 15

– Nye Call of Duty holder tritt med Titanfall og Destiny

Rad Crew synes årets innslag holder svært god standard.

Call of Duty gjorde seg greit i år, gitt!
Activision, Rad Crew Inc., montasje Audun Rodem

At en av høstens største utgivelser, Call of Duty: Advanced Warfare, har blitt godt mottatt er tilsynelatende et aldri så lite comeback for serien etter lunkne Call of Duty: Ghosts i fjor. I ukens episode av podcasten Rad Crew snakker Are og Jostein om det futuristiske skytespillet, som denne gangen har Kevin Spacey og Troy Baker i hovedrollene. Kan det hamle opp med de andre store skytespillene fra 2014, Titanfall og Destiny?

Prinsessene du ikke har hørt om

Call of Duty: Advanced Warfare.

Men først, et lite avbrekk fra høstens syndeflod av spillutgivelser for å snakke om prinsesser. Men ikke Prinsesse Peach og ikke Zelda, nei i denne episoden bestemte vi oss for å oppsummere våre fem favoritter blant mindre kjente spillprinsesser. Husker du hvem Princess Whats-her-name er?

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth.

Ellers har Stian spilt Civilization: Beyond Thunderd….Earth. Er det bare en re-skin av Civilization V eller har spillet mer å by på?

Som en bonus klarer vi ikke slutte å snakke om Destiny, denne gangen litt om dramaet omkring oppsigelsen av Bungie sin tidligere komponist og lyddesigner, Marty O’Donnell, samt litt av de kontroversielle ryktene rundt utviklingen av spillet og hvordan det påvirket det ferdige produktet.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Dette er ukens meny:

  • (03:52 - 26:08) Topp 5 ukjente spillprinsesser
  • (26:08 - 38:00) Nyheter (Prey 2 kansellert)
  • (40:00 - 1:08:12) Call of Duty: Advanced Warfare
  • (1:08:31 - 1:42:09) Destiny, Civilization: Beyond Earth

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 30. oktober
Rad Crew, 23. oktober

Rad Crew, 16. oktober

Les også
Anmeldelse: Destiny

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden