Nye detaljer om FlatOut

Empire og Bugbear Entertainment har gitt ut nye detaljer om dette spennende bilspillet hvor kollisjoner ser ut til å være regelen, snarere enn unntaket.

FlatOut er et heftig og spektakulært bilspill hvor du får kjøre 16 oppgraderbare biler på 45 utfordrende baner. Spillets kanskje mest imponerende detalj så langt er den avanserte fysikkmotoren som styrer både bilene og de objektene som befinner seg ved siden av banene. Her er det ikke bare vanntønnene, dekkene og gjerdene som reagerer når bilen din kommer flygende inn i dem; du kan faktisk rive ned hele bygninger om du er (u)heldig nok.

Naturligvis tar bilene synlig skade av kollisjonene, og inneholder 40 individuelle komponenter som kan løsne og/eller bulkes i stykker. Hvis bilen din mister støtfangeren (eller døra, for den saks skyld) vil den ligge igjen på banen, og på den måten utgjøre en farlig hindring for deg og andre biler. Hver bane inneholder over 3000 ting (med realistisk modellert fysikk) som du kan krasje i. Empire Interactive sin produktmanager, Paul Benjamin, forteller:

- Teknologien FlatOut bruker tar ikke bare pusten fra deg; den er milevis foran konkurrentene. Realismen i dette spillet er uten sidestykke, og ikke bare kan du ødelegge bilen din, men du kan gjøre det på en vanvittig spektakulær måte. Det er så ekte at det er skremmende.

Spillet kommer med et omfattende mesterskapsmodus hvor du må kjempe deg gjennom en menge billøp og minispill, og inneholder dessuten en flerspillerkomponent hvor opp til åtte spillere kan kjøre mot hverandre over nettet (Xbox-versjonen vil benytte seg av Xbox Live). Dessuten blir det mulighet for å to spillere å spille med delt skjerm.

FlatOut vil komme på markedet i løpet av årets tredje kvartal. Spillet slippes til PC, Xbox og PS2.

Siste fra forsiden