Nye Deus Ex med dato

Square har røpet når den spennende oppfølgeren kommer i salg.

I de siste dagene har vi gjennom flere nettbutikker fått høre at Deus Ed: Human Revolution skal lanseres i august. Nå har utgiver Square Enix bekreftet datoen. Vi europeere får spillet 26. august, mens amerikanerne (som av en eller annen grunn alltid må ha ting før oss) får det 23. august.

Square Enix har forteller også at de med litt ekstra interesse for spillet kan forhåndsbestille en samlerutgave. Denne inkluderer et ekstra oppdrag og ekstra penger som du kan kjøpe våpen for. I tillegg lanseres den med en bonus-DVD med en lengre «making of»-film, spillets lydspor, en tegneserie, en kunstbok på 40 sider og litt annet dilldall.

Deus Ex: Human Revolution er, som sine forgjengere, et førstepersons actionspill med rollespillelementer. Spillet foregår i en dyster cyberpunk-fremtid, 25 år før hendelsene i det første spillet.

Hovedpersonen i spillet er Adam Jensen, en sikkerhetsansatt som nesten blir drept i et angrep på bioteknologifirmaet han jobber på. For å overleve ble han nødt til å operere inn mekaniske elementer i kroppen sin. I sitt arbeid med å finne ut mer om angrepet vikles han inn i en omfattende konspirasjon.

Bilder fra spillet.

Vi tittet relativt nylig på Deus Ex: Human Revolution, og i sniktitten vår fikk spillet mye skryt. Lasse Lervik sier blant annet følgende:

– Noe av det som gjorde Deux Ex så unikt var den stadige friheten og muligheten til å løse oppdrag på vidt forskjellige vis. Dette har blitt videreført på strålende vis, og det er ikke rent lite imponerende hvor mange variabler som eksisterer i denne spillverdenen. Her kan man snike, skyte, hacke eller snakke seg både ut og inn av trøbbel. Samtidig bygger de lekre, om enn noe ensformige, omgivelsene en robust cyberpunk-stemning. Fortsetter Eidos i samme stil så kan dette bli riktig så bra.

Flere utgivelsesdatoer finner du i spillkalenderen vår.

Siste fra forsiden