Nye drakter og ny Overwatch-begivenhet lekkes

Hva er vel en Overwatch-kunngjøring uten litt lekking i forkant?

Blizzard Entertainment

Flere Overwatch-relaterte bilder har gått på rundgang over det verdensvide nettet de siste dagene. Redditbrukeren AsranStark postet et bilde (som du kan se lengre ned i artikkelen) av det som trolig er en Overwatch-begivenhet på Xbox Live. Bildet viser nye drakter til heltene Mercy, Tracer, Reinhardt og Torbjörn.

Det ser ut til å dreie seg om King's Row Uprising, en begivenhet som lesere av bakgrunnshistoriene til Overwatch bør være kjent med. Tidligere i kveld lekket en trailer hvor man fikk se de samme draktene bebildet øverst i artikkelen og på AsranStarks bilde, men videoen forsvant like fort som den dukket opp. I traileren ble begivenheten navngitt «Overwatch: Insurrection».

Offisiell kunngjøring tirsdag

De lekkede draktene ser ut til å være i stil med de «gamle» Overwatch-draktene i «Uprising»-tegneserien.
Redditbruker «AsranStark»

Ryktene og de lekkede bildene stemmer overens tidsmessig med tidligere lekkasjer i forkant av kunngjøringer. Blizzard pirret følgere på Twitter forrige uke, hvor datoen 11. april var det eneste konkrete som ble sagt.

Det er altså sannsynlig å forvente seg en offisiell kunngjøring av «Overwatch: Insurrection»-begivenheten med nye drakter, sprayer og ymse annet i løpet av morgendagen.

Utover rykter og spekulasjon er det nevneverdig at Overwatch-sjef Jeff Kaplan både i et intervju med PCGamesN og på sin Reddit-AMA har lovet nye historierelaterte detaljer fra spilluniverset.

– Vi har hørt flere som ønsker mer historie, folk som vil vite mer om fortiden til Overwatch-gruppen. Folk vil vite hva som skjer mellom (den fiendtlige robot-rasen, journ. anm) «omnics» og menneskene i spillverdenen. Jeg tror mye av dette vil bli besvart, forteller Kaplan i et intervju om den kommende begivenheten.

I samme intervju lovet han at Widowmaker-spillere vil bli veldig glade for hva som kommer.

Forrige uke ble et tysk selskap dømt for juks i Overwatch og måtte betale 73 millioner kroner i erstatning til Blizzard.

Siste fra forsiden