Nye overraskelser fra Valve

Er de bedre enn den forrige?

Sist gang Valve snakket om at de hadde en overraskelse på gang, eksploderte internett i diskusjoner om hva dette kunne være. Teoriene som dukket opp var alt fra at Valve hadde tatt over utviklingen av Duke Nukem Forever til at Half-Life 2: Episode 3 endelig skulle kunngjøres.

Vi vil ha mer!

Da overraskelsen viste seg å være en PS3-versjon av Portal II, ble det et aldri så lite antiklimaks for mange, selv om eiere av Sonys konsoll naturlig nok hadde all grunn til å være fornøyd med nyheten.

Nå snakker Valve om overraskelser igjen. I det nyeste PC Gamer-bladet (via BigDownload) forteller Valve-guru Gabe Newell at selskapet har ikke mindre enn tre «rimelig store» overraskelser på lager, og disse vil røpes i løpet av de neste tolv månedene.

Så da er det bare å begynne å lansere teorier igjen. En av de sterkeste er selvsagt at Valve vil kunngjøre Defense of the Ancients-prosjektet vi har hørt så mange rykter om. Samtidig har utsultede Half-Life-tilhengere et par ønsker Valve sannsynligvis er svært klar over.

Siste fra forsiden