Nye pokémonspill er på vei

De nye utgavene er Black og White.

Rett etter å ha sluppet Pokémon Heartgold og Soulsilver, setter nå Nintendo krefter i sving for å markedsføre sine nye pokémonspill, nemlig Black og White.

Nyhetene kommer fra en splitter ny nettside som kun fungerer som en teaser for mer informasjon om spillene, som er ventet neste uke.

Foreløpig er lite kjent, bortsett fra at det er snakk om femte generasjon av pokémonspill, og vil innebære en helt ny spillmotor og nye pokémon. To av disse er allerede kjent, nemlig Zoroa, som utvikler seg til Zoroark. Det er mulig at de japanske navnene vil bli endret i den engelske versjonen av spillet.

Lekket fra spillblad

De aller første bildene fra spillet finner vi et japansk blad ved navn Corocoro, hvor noen har lagt ut bilder fra neste utgave på internett. Dette resulterer i lav kvalitet, men vi kan allikevel dedusere et par ting fra bildene, slik som at de, åpenbart nok, vil fokusere mer og mer på 3D-elementer.

Det kan fra bildene også se ut som om Game Freak vil justere kameravinkelen nedover i høyde, og begynner sakte å gå bort ifra Pokémons standardperspektiv.

Her kan du ta en titt på noen av de lekkede bildene:

Ny pokémon, Zoroark.
Bygninger ser litt større ut enn før.

Bildene er tatt fra Pokebeach.com.

Siste fra forsiden