Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 22

Nye premier i dagens kalenderluke

Videospill er ikke den eneste formen for spill.

Shutterstock/fotohunter/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Gavekort på Gamezone

The Legend of Zelda Monopoly.
USAopoly

Om julen til tider blir for hektisk, er det kanskje greit å kunne koble av med noe som er hakket mindre stressende enn Call of Duty og Battlefield. Bak dagens luke skjuler det seg nemlig et gavekort på 1200 kroner som benyttes for å kjøpe brettspill fra nettbutikken Gamezone.no.

Takket være en betydelig renessanse de siste årene er brettspill i vinden som aldri før. Spillere og produsenter ser igjen verdien av kløktig hjernetrim og engasjerende historiefortelling med kun papp, papir og godt selskap.

Gamezone har et stort utvalg av brettspill, og kan by på både gamle klassikere og nye stjerneskudd. Hvem kan vel glemme Den Forsvunne Diamanten, Backgammon og Monopol? Sistnevnte finnes forøvrig i både Zelda- og Fallout-utgaver.

Cards Against Humanity.
Cards Against Humanity LLC

Når det gjelder spennende nye brettspill kan vi nevne Alchemists, Eldritch Horror og Axis & Allies. Nettbutikken har også et solid utvalg av kortspill. Her kan du velge blant herlige selskapsspill som Munchkin, Cards Against Humanity og Ascension. Dette er bare noen av spillene som utgjør utvalget på Gamezone, og med et gavekort på 1200 kroner har du det du trenger for å gå til anskaffelse av noen skikkelig gode brettspill.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden