Rainbow Six Siege - Burnt Horizon

Nye Rainbow Six Siege-figurer snur spillet på hodet

Skytespillet drar «Down Under» i kommende utvidelse.

De siste ukene har Ubisoft sluppet flere hint om en australsk utvidelse for Rainbow Six Siege, og under helgens Six Invitational-turneringer slapp utvikleren endelig katta ut av sekken.

Det neste Rainbow Six Siege-brettet heter Outback.
Ubisoft
Gridlock er en angriper som kan legge ned feller.
Ubisoft
Mozzie bruker spretterten sin for å ta kontroll over motstanderlagets droner.
Ubisoft

Operation Burnt Horizon – den neste innholdspakken for skytespillet – introduserer et nytt brett satt til Australias røde ødemark, samt to figurer som snur spillopplevelsen på hodet. Du kan se en trailer for Burnt Horizon i videoevinduet over.

Angrip med feller, forsvar deg med droner

Med figurgalleriets to nykomlinger får spillere leke seg med to ukonvensjonelle strategier, sett med Siege-øyne. Angriperen Gridlock kan for eksempel legge ned feller – en aktivitet som vanligvis er reservert for det forsvarende laget – for å hindre forsvarsstyrkene i å bevege seg lydløst rundt.

På forsvarssiden byr Burnt Horizon på Mozzie, en snedig figur utstyrt med et ganske kjekt verktøy. Med sin Pest Launcher kan Mozzie ta direkte kontroll over angripernes droner, som både gir laget sitt en ny informasjonskilde og i tillegg sår tvil hos motstanderne om hvilke droner som er snille og hvilke som er fiendtlige.

Det nye brettet har enkelt nok fått navnet Outback, der spillere får utforske en enslig veikro i den australske ørkenen. Den består av tre bygninger, hver med sine egne farget og dekorasjoner for å hjelpe spillere med å orientere seg.

Store endringer i horisonten

En slippdato for Burnt Horizon er enda ikke satt, men fans kan prøve utvidelsen fra og med 18. februar via spillets testservere. Kartet blir gratis for alle som spiller, mens de to figurene må låses opp enten med spillvaluta eller ved å kjøpe Year 4-passet for Rainbow Six Siege – som er tilgjengelig nå.

Her er noe av innholdet som vil introduseres i Rainbow Six Siege: Year 4.
Ubisoft

Det fjerde året med nytt Rainbow Six Siege-innhold byr ellers på enda flere figurer – blant annet en danske – nye brett og diverse endringer til spillopplevelsen. I bildet til høyre kan du se en oversikt over noe av det som er på vei.

For eksempel forteller Ubisoft at nivåkravet for å delta i rangerte kamper løftes til 30, og spillere regnes som «nykommere» frem til de har nådd nivå 50. Videre skal det bli billigere å låse opp gamle figurer, flere av de eksisterende brettene og figurene vil overhales og spillere skal straffes skikkelig for å ta livet av lagkamerater.

Les også
Anmeldelse: Rainbow Six Siege

Reddit-bruker LordKeren har samlet alle de bekreftede Year 4-endringene i et stort innlegg, som du kan kikke gjennom her.

Ubisoft byr også på andre skytespillopplevelser.
Snart kan spillere prøve The Division 2 i en åpen betatest »

Siste fra forsiden