Nye rykter om Halo 3-lansering

Det amerikanske nettstedet IGN påstår nå at Halo 3 vil lanseres i mars neste år, for Xbox 360.

IGN forteller at de har snakket med en Microsoft-kilde (som foretrekker å være anonym - noe som er forståelig nok om han snakker sant), samt en troverdig kilde "nær selskapet", og at de har fått vite at Microsoft vil gi ut det neste Halo-spillet i mars 2007.

Resten av artikkelen består av spekulasjoner om hvorfor Microsoft vil kunne finne på å lansere spillet på det tidspunktet, og det nevnes blant annet at IGN tror det at folk vil glede seg til Halo 3 kommer ut noen få måneder etter lanseringen av PS3 (og Revolution), kan lede noe av spenningen bort fra konkurrentenes konsoller.

IGN tror også at Halo 3 vil demonstreres i videoform på årets E3-messe, noe Microsofts tidligere kommentarer også underbygger. For kort tid siden fortalte Shane Kim fra Microsoft Game Studios at selskapet kommer til å snakke om det neste de gjør i Halo-universet på et mer passende tidspunkt, og la til at det tidspunktet kommer snart.

Fremtiden vil vise om IGN er på villspor eller ikke, men med tanke på Shane Kim sin kommentar fra februar, vil det ikke være direkte overraskende om de har rett.

Siste fra forsiden