Nye Super Mario selger som varmt hvetebrød

Nintendo tjener til salt på maten.

New Super Mario Bros Wii ble lansert for noen dager siden, og mange var kjappe med å få seg et eksemplar av det nye spillet. Mario og gjengen er like populære som alltid, og VGchartz.com kan rapportere at bare i USA snappet hele 550 000 mennesker med seg New Super Mario Bros Wii på lanseringsdagen. Det betyr at Super Mario Bros Wii er det tredje raskest selgende spillet i år, og det desidert raskest selgende på Wii.

Super Mario Galaxy, som snart er to år gammelt, solgte omtrent 260 000 eksemplarer den første uken. New Super Mario Bros Wii beregnes å selge 50 prosent mer enn Galaxy i de kommende månedene. Det ventes også at det vil selge mer enn Mario Kart Wii og Super Smash Bros Brawl, som hver for seg solgte rundt en million den første uken.

Flere store utgivere la seg flate denne høsten, og utsatte sine spill som følge av alle de store titlene som lå for døren, med Modern Warefare 2 i spissen. Det var imidlertidig ikke nok til å skremme Nintendo. Wii har nok en gang vist seg å være en gullgruve for Nintendo, for det ser ut til at New Super Mario Bros Wii blir en braksuksess.

(Kilde: VGChartz.com)

Siste fra forsiden