Nye The Sims-spill til høsten

Simmene flytter til storbyen

I august slipper EA et nytt The Sims-spill på DS, samt en ny tilleggspakke til The Sims 2.

EA har mange Sim-produkter på vei for tiden. Ikke bare jobber de med det tredje spillet i The Sims-serien, men også en oppfølger til Mysims og et nytt Simcity. Nå har selskapet kunngjort et nytt The Sims-spill til DS, samt en ny tilleggspakke til The Sims 2.

Begge utgivelsene handler om en ny utfordring i simmenes liv. De har nemlig forlatt forstaden og flyttet inn i leilighetskomplekser i storbyen. Utover dette fokuserer de to titlene på forskjellige ting.

Nei, Kelly! Ikke på gulvet!

The Sims 2: Apartment Life er navnet på den nye tilleggspakken til PC-versjonen av The Sims 2, og her må simmene dine omgåes flere brysomme nye naboer. Bohemer, sportsidioter, og teknologielskere er blant de nye sosiale prøvelsene de stakkars simmene dine utsettes for.

Denne gangen må de også passe på sitt gode navn og rykte. En ny måler viser omdømmet til simmene din, og hvis du passer på relasjonene til naboene kan simmene dine bli de mest populære i gata. Alternativt kan du gjøre dem til avskydde einstøinger.

Som i de tidligere tilleggspakkene til The Sims 2 blir det masse nye møbler og inventar å pynte leilighetene med. Kanskje bygger du en luksusleilighet med egen butler til simmene dine, eller et råttent ungkarsreir?

På DS får vi en oppfølger til The Sims 2: Dyreliv. I The Sims 2: Apartment Pets flytter kjæledyrene til simmene dine inn i den nye leiligheten. Du må stelle med dyrene og sørge for at de har det godt, men du må også passe andres dyr. I etasjen under leiligheten din driver du nemlig et spa for dyr for å tjene noen ekstra slanter.

Med pengene kan du pynte opp i leiligheten, og kjøpe nye leker til kjæledyrene. Du kan også samhandle med kjæledyrene i en rekke minispill som bruker mikrofonen og den trykkfølsomme skjermen. Har simmen din anskaffet seg en slange, kan du for eksempel leke slangetemmer ved å blåse inn i mikrofonen.

Både The Sims 2: Apartment Pets og The Sims 2: Apartment Life skal slippes i butikk 22. august.

Siste fra forsiden