Nye utfordringer til Lumines Live

Det populære Xbox Live Arcade-spillet Lumines Live har nå fått nedlastbart ekstrainnhold.

De som spiller Q Entertainments populære hjernetrimspill Lumines Live har fått tilgang på to nedlastbare ekstrapakker, samt et ny "skin" (et tema med både ny grafikk og lyd). Ekstrapakkene åpner opp deler av spillet som tidligere var utilgjengelige, og lanseres til redusert pris i en begrenset periode.

Den første pakken gir deg tilgang på VS CPU-kategorien, hvor du kan konkurrere mot en datastyrt motstander. Denne pakken kommer også med et nytt "skin" og nye figurer, som matcher temaene til hvert av brettene. Om du spiller gjennom pakken venter nok et bonus-"skin".

Den andre pakken heter Puzzle/Mission Pack. I "puzzle"-modus må du prøve å manipulere blokkene slik at du ender opp med en viss figur, mens i "mission"-modus må du fjerne alle blokkene fra brettet på et begrenset antall trekk. Pakken inneholder 90 nye "puzzle"-brett og 40 nye "mission"-brett.

Frem til 21. februar koster pakkene 100 Microsoft-poeng hver. Om du venter til etter denne datoen, må du ut med 300 Microsoft-poeng for hver pakke. Du kan med andre ord spare 400 Microsoft-poeng (nok til å kjøpe et billig XBLA-spill) om du er rask.

Du kan også laste ned et "skin" som heter Heavenly Star. Om du er Xbox Live Gold-abonnement, er dette gratis frem til 21. februar (alternativt er prisen 150 MS-poeng). Her får vi en smittsom melodi som fremføres av en ny gruppe som heter Genki Rockets.

Siste fra forsiden