Nye Xbox Live Arcade-spill

Hver onsdag i fem uker vil Microsoft gjøre ett nytt Xbox Live Arcade-spill tilgjengelig. I dag var Frogger førstemann ut.

Det har vært stille på Xbox Live Arcade-fronten hittil i år. Det siste spillet Microsoft gav ut var kortspillet Uno, og det var for over to måneder siden. Microsoft har tidligere fortalt at utgiverne ikke forventet at tjenesten skulle bli så populær som den ble.

Nå har mediegiganten registrert over fire millioner nedlastinger, inkludert prøveversjoner, og åpner for nye lanseringer hver onsdag i fem uker.

Det betyr at det første spillet, Frogger, allerede er på plass. I dette klassiske arkadespillet er målet å få en frosk over en en elv ved hjelp av flytende trestokker. Detter du i vannet blir du ganske raskt spist av alskens farlige fisker og krokodiller. Xbox Live Arcade-versjonen inneholder både den klassiske versjonen, og en nyoppusset versjon med forbedret grafikk og lyd, samt nye spillvarianter, inkludert flerspiller. En gratis spillbar demo er tilgjengelig, og fullversjonen koster 400 Microsoft-poeng.

I tiden fremover vil spill som Cloning Clyde, Galaga, Street Fighter II: Hyper Fighing og Pac-man slippes løs i denne rekkefølgen hver onsdag klokken 9 på morgenen norsk tid. Street Fighter II og Cloning Cycle vil koste 800 Microsoft-poeng, mens de andre vil få samme prisnivå som Frogger.

Siste fra forsiden