Nye Xbox Live får dato

New Xbox Experience

Om ikke lenge vil Microsoft totalrenovere Xbox Live.

På Tokyo Game Show kunngjorde Microsoft-mann John Schappert at New Xbox Experience vil lanseres 19. november. Dette er en totalrenovering av hele Xbox Live-systemet.

Nye Xbox Live Marketplace.

New Xbox Experience lanseres som en gratis oppdatering til Xbox 360, og gir oss blant annet et helt nytt (og mye lekrere) menysystem. Hver Xbox 360-bruker får nå også mulighet til å lage sin egen avatar, en animert figur som kan skreddersys både i forhold til utseende og tøy.

Denne avataren vil representere deg i nye Xbox Live, og du kan blant annet bruke den i nye Xbox Live Party, som er virtuelle fester for opp til åtte personer. Her kan du spille spill og dele bilder, og generelt ha det moro med vennene dine (systemet støtter selvsagt mikrofon).

Den kanskje mest spennende nyheten, i alle fall for de som primært er interessert i spill, er The Community Games Channel, som ser ut til å være en videreutvikling av XNA-systemet. Her får du mulighet til å laste ned «tusenvis» av spill og demoer skapt av studenter, hobbyprogrammere og vanlige folk fra hele verden.

Andre nyheter inkluderer muligheten til å kopiere hele spill til harddisken, for raskere innlasting og mindre DVD-støy, samt muligheten til å handle nye ting på Xbox Live via nettleseren på PC.

Siste fra forsiden