Nyheter for konsollgitarister

Guitar Hero 2 på Xbox 360 har fått nye sanger, Guitar Hero 3 er på vei, og Activision vil rette problemet med defekte gitarer.

Har du kjøpt Guitar Hero 2 til Xbox 360? Er du allerede lei låtene i spillet? Nå har Activision-eide Red Octane gitt ut tre pakker med nye låter. Hver pakke har tre låter, og koster 500 Microsoft-poeng. Kjøper du alle, får du altså ni låter for cirka 123 kroner.

Guitar Hero 2

Den første pakken kommer med Bark at the Moon (Ozzy Osbourne), Hey You (The Exies) og Ace of Spades (Motorhead). Den andre inneholder Killer Queen (Queen), Take it Off (The Donnas) og Frankenstein (The Edgar Winter Group). Pakke nummer tre gir oss Higher Ground (Red Hot Chili Peppers), Infected (Bad Religion) og Stellar (Incubus).

Mange norske kjøpere har klaget på at "whammy baren" til Xbox 360-gitaren ikke fungerer skikkelig. I følge bransjenettstedet Faro Journalen vil Activision fikse de defekte kontrollerne ved hjelp av en programvarebasert oppgradering over Xbox Live. Activision kommer ikke til å tilbakekalle noen gitarer.

Tilhengere av Guitar Hero-spillene har forresten mer å glede seg til i fremtiden. Red Octane har nemlig røpet at et tredje spill er på vei, og at det kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og Wii. Den amerikanske lanseringen vil finne sted til høsten, men det gjenstår å se om spillet kommer samtidig i Europa. Mer informasjon får vi forhåpentligvis snart.

Siste fra forsiden