Nyoppusset Metal Gear Solid 3-nettsted

Konami lanserte i dag en fornyet utgave av den offisielle nettsiden dedikert til det kommende spillet Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Denne gangen vil handlingen foregå i et jungelmiljø, og utviklerne lover at spillet vil bli by på en heseblesende, tropisk og svett actionopplevelse. Spillet vil i motsetning til de forrige spillene i MGS-serien foregå i fortiden, da handlingen denne gang er satt til 1960-tallet. Det er foreløpig litt uklart hvilke karakterer som blir spillbare, men det spekuleres blant annet i at det også denne gangen vil bli Solid Snake som står i sentrum.

I MGS: Snake Eater vil en stor del av utfordringen ligge i det å kjempe mot naturelementene. I tillegg vil det også bli muligheter for heftig slakting av fiendtlige soldater. Spillet vil også i større grad enn i tidligere MGS-spill ha fokus på kamuflasje, og en stor del av spillets utfordring vil gå ut på å skjule seg for fienden. Utviklerne lover et ekstraordinært gameplay kombinert med detaljert grafikk og en intens historie. Spillet loves også å inneholde et imponerende lydbilde med stemningsskapende musikk.

Spillets offisielle nettside har med dagens nylansering fått et innhold mer rettet mot den pågående E3-messen, og vil jevnlig bli oppdatert med nye detaljer og informasjon rundt spillet etter hvert som den vil bli offentliggjort. Siden vil etter hvert også bli oppdatert med detaljerte karakterbeskrivelser og øvrig informasjon, i tillegg til videofiler og skjermbilder.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater lanseres eksklusivt for PlayStation 2. Lanseringsdatoen er foreløpig ukjent, men Gamer.no vil selvfølgelig komme tilbake med fyldigere informasjon så snart vi vet mer. I mellomtiden kan du titte på noen ferske skjermbilder:

Siste fra forsiden