Nysgjerrig på Final Fantasy XIII?

Square Enix letter på sløret med etterlengtet demo.

Final Fantasy-serien står som en bauta i JRPG-sjangeren, og uansett om den kanskje er hatet av mange, er det ikke til å stikke under en stol at den kan skilte med en stor og lojal gruppe disipler. Er du en av dem, kan du nå være glad Square Enix endelig har bestemt seg for å dele Final Fantasy XIII med folket.

En demo har nå blitt lansert til Playstation 3 i Japan i forbindelse med en begrenset ny-utgivelse av filmen Final Fantasy VII: Advent Children på Blu-ray. Naturlig nok tok det ikke lange tiden før den første halvtimen av spillet var tilgjengelig for skuelystne på blant annet Youtube. Nye trailere til FF Versus XIII og FF Agito XIII fulgte også med.

FF XIII tar oss med til en verden kalt Pulse, hvor vi får møte blant andre den kvinnelige hovedkarakteren Lightning som får i oppgave å redde dagen. Sammen med gjensynet av Chocobo-fugler, spektakulære mellomsekvenser og enda mer spektakulære kostymer har Square Enix også vekket til live en oppgradert utgave av det godt kjente, og velprøvde ATB-systemet i kamper. Muligheten til å kombinere og koble sammen forskjellige angrep åpner for nye muligheter og timer med taktisk herlighet akkompagnert av nydelige toner fra vår elskede Nobuo Uematsu.

Square Enix skapte stor oppstandelse i fjor da de kunngjorde at FF XIII vil ta turen over på Xbox 360 i tillegg til Playstation 3 utenfor Japan. Spillet er ikke ventet til våre trakter før 2010, men vi får trøste oss med disse herlige videosnuttene inntil da.

NB! Spoiler alert!

- FF XIII Del 1

- FF XIII Del 2

- FF XIII Del 3

Siste fra forsiden