Nytt America's Army 360-eksklusivt

Det neste America's Army vil komme eksklusivt på Xbox 360.

Red Storm, teamet bak Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, jobber for tiden med et nytt America's Army. Spillet, som er offisielt støttet av den amerikanske hæren, har fått navnet True Soldiers. Tittelen blir eksklusiv til Xbox 360 og er forventet utgitt i september 2007.

Skjermbilde fra True Soldiers til Xbox 360.

– Vi har gode erfaringer med Xbox 360 på grunn av vårt arbeide med Advanced Warfighter 2. Dessuten er det veldig mange som eier en slik konsoll, og vi når dermed et bredt publikum, sier Red Storms Randy Greenback til IGN når han skal forklare 360-eksklusiviteten.

True Soldiers vil bruke samme motor som Advanced Warfighter 2 og skal være en kraftig forbedring fra tidligere America's Army-spill. I enspillerdelen kan du lage din egen soldat basert på ulike våpenklasser slik som snikskytter eller vanlig infanterist. Deretter kan du velge hvilke ferdigheter din utvalgte skal ha, og blant annet slippe soldaten din løs på åtte flerspillerkart laget av Red Storm og den amerikanske hæren.

Du vil bli belønnet for å oppføre deg som en ekte soldat, da spesielt gjennom et innebygd system for ærefulle handlinger. True Soldiers vil også komme med det seneste av høyteknologisk utstyr og våpen – en drøm for krigshissige spillsivilister, med andre ord.

Siste fra forsiden