Hva nå, Duke?

Nytt bilde på nettet

Hva er Duke Nukem: D-Day?

Da 3D Realms la ned store deler av virksomheten sin tidligere i år, var det mange som så for seg at ultratøffe Duke Nukem hadde sagt farvel til rampelyset en gang for alle (på tross av et kommende spill til DS og PSP).

Duke Nukem: D-Day?

Duke selv er imidlertid ikke interessert i å forsvinne. På Facebook-siden hans er det nå publisert et bilde med tittelen D-Day, samtidig som meldingen "Duke Nukem doesn't stay down for long" dukket opp.

Hva betyr så dette? 3D Realms har tidligere hintet om at det fortsatt jobbes med Duke Nukem Forever, på tross av alle oppsigelsene og søksmålene, men om dette er et nytt bilde fra det sagnomsuste spillet vites ikke.

Ryktene vil forøvrig ha det til at det sideskrollende plattform/actionspillet Duke Nukem: Manhattan Project er på vei til Xbox Live Arcade, men om dette prosjektet har noe å gjøre med det ferske bildet er også usikkert (bildet ser ikke ut til å være fra et sideskrollende spill, men hvem vet).

Et annet navn som nevnes er Duke Nukem Begins, et spill som var under utvikling hos Gearbox Software. Utviklingen av dette ble imidlertid stoppet i april, og det er ukjent hva som har skjedd med spillet siden den tid.

Siste fra forsiden