Nytt BloodRayne på vei

Den vakre spillhelten Rayne får flere oppgaver å bryne seg på.

Hun er halvt vampyr og halvt menneske, og heter Rayne. Nå er spillheltinnen snart tilbake i en ny tittel. Utgiver Majesco har nemlig annonsert BloodRayne: Betrayal til Xbox 360 og PlayStation 3.

Spillet skal komme til sommeren og blir av det nedlastbare slaget. Det vil si at du kan kjøpe det på PlayStation Network eller Xbox Live Marketplace.

BloodRayne 2.

Det er Wayforward Technologies som står for utviklingen, og det er samme teamet som fiksa solide A Boy & His Blob til Wii.

Betrayal skal være et sideskrollende actioneventyr i samme stil som blant annet Shadow Complex. Rayne har motvillig blitt rekruttert av vampyrjagende Brimstone Society for ett siste oppdrag. Vår heltinne skal samarbeide med en mystisk venn for å stoppe en forferdelig vampyrmassakre.

– Det er lenge siden Rayne fanget spillere med sin blanding av brutalitet og fagerhet, og fansen har mast om at vi måtte komme med et nytt spill, sier Majesco-sjef Jesse Sutton ifølge Eurogamer.

BloodRayne 2 er forrige spill i serien. Det kom på PC, PlayStation 2 og Xbox i 2004. Vi anmeldte det selvsagt, og det fikk en kurant omtale her på Gamer.no.

Så blir det spennende å se hvor god denne avleggeren blir.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden