Call of Duty - juks

Nytt Call of Duty-tiltak skal gjøre det lettere å knerte juksemakere

Juks straffes med kraftig skadereduksjon.

Activision

Activision trappet kampen mot Call of Duty-juks kraftig opp i fjor høst, med introduseringen av Ricochet. Den mer avanserte antijuksløsningen har allerede redusert mengden med juksemakere, ifølge utvikleren, men enda er det mer å gjøre.

Sesong to for Call of Duty: Warzone og Vanguard introduserer nye tiltak for antijuks.
Activision

Via sine nettsider avslørte utviklerteamet nylig at det har rullet ut en ny funksjon kalt Damage Shield. Denne slår inn for spillere som blir tatt for juks, og gjør at skaden de påfører motspillere blir kraftig redusert.

– Når serveren oppdager at en juksemaker tukler med spillet, skrur den av juksemakerens evne til å påføre andre spillere kritisk skade. Dette gjør juksemakeren mer sårbar for andre spillere, og lar Ricochet-teamet samle informasjon om systemet til juksemakeren.

Tilsynelatende er Damage Shield bare et midlertidig stopp på vei mot total utestengelse for problemspillerne. Som utsagnet over er inne på gir dette imidlertid utvikleren tid til å lagre informasjon om både typen juks som blir brukt og systemdata slik at spilleren kan kastes ut for godt.

Tross grundig testing før funksjonen ble rullet ut, forsikrer Ricochet-teamet forsikrer om at det vil følge nøye med på kamper. Dette for å garantere at Damage Shield ikke aktiveres ved uhell, eller i tilfeller der en spiller bare er veldig dyktig.

Videre forteller Activision at flere antijukstiltak er under utvikling, mens andre allerede er implementert. I et forsøk på å gjøre livet litt vanskeligere for juksemakerne vil utviklerne imidlertid ikke avsløre akkurat hvilke tiltak det jobbes med.

I andre Call of Duty-nyheter har Warzone og Vanguard fått nye sesonger, med flust av innhold for spillere å leke seg med. Activision har også lettet på sløret for seriens fremtid, som byr på en Modern Warfare-oppfølger og en ny Warzone-variant.

Nå kan du bli utestengt fra alle fremtidige Call of Duty-spill.
Activision utvider konsekvensene for juks »

Siste fra forsiden