Call of Duty: Vanguard - Ricochet

Nå kan du bli utestengt fra alle fremtidige Call of Duty-spill

Activision utvider konsekvensene for juks.

Activision

Spillere som blir utestengt fra Call of Duty: Vanguard kan nå miste retten til å spille samtlige innslag i serien. Det etter at Activision utvidet sine retningslinjer for sikkerhetshåndheving.

Ricochet er den nye antijuksløsningen for Call of Duty. (Video: Activision)

I et blogginnlegg på sine nettsider skriver utvikleren at det nye tiltaket kan bli aktuelt i ekstreme eller gjentatte brudd på retningslinjene. Dette gjelder for eksempel juks, eller forsøk på å skjule identiteten din med en ny konto etter man allerede er utestengt.

– Ekstreme eller gjentatte brudd på retningslinjene for sikkerhet – som for eksempel juks i spillet – kan resultere i permanente utestengelser fra samtlige kontoer. I tillegg kan forsøk på å skjule eller tilsløre identiteten din eller identiteten til maskinvaren din også resultere i permanent utestengelse, skriver Activision og fortsetter:

– Permanente utestengelser på grunn av sikkerhetsovertredelser kan nå gjelde for hele spillserien, inkludert Call of Duty: Vanguard, i tillegg til ethvert tidligere, nåværende eller fremtidig spill i Call of Duty-serien.

Videre melder Activision om fremskritt med å bekjempe juks, under det nye Ricochet Anti-Cheat-banneret. Siden lanseringen av Call of Duty: Vanguard har teamet både kastet ut spillere og jobbet for å fikse smutthull som lar spillere tjene opp flere erfaringspoeng enn de skal.

Ricochet-gjengen gjør seg også klar for å ta skikkelig tak i Warzone, med neste måneds lansering av battle royale-spillets nye kart. I den forbindelse har Activision satt nye ressurser til å overvåke av spillet, for å slå raskere ned på juks.

Her på bruket har vi ikke latt oss overbevise av nye Call of Duty.
Les anmeldelsen av Vanguard »

Siste fra forsiden