Nytt Elder Scrolls bekreftet?

Dansk journalist skal ha hatt uvanlig flaks.

Den danske utgaven av Eurogamer hevder at en av deres medarbeidere visstnok hadde utrolig flaks på en flytur. Han skal ha blitt plassert bak en person som ifølge nettstedet er involvert i utviklingen av neste Elder Scrolls-rollespill fra Bethesda.

Oblivion på PS3.

Denne personen satt visstnok med offisielle spilldokumenter, og skal ha røpet at det nye spillet blir en direkte fortsettelse på hendelsene fra The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Han skal ikke ha sagt særlig mye om spillets innhold, men nevnte noe om en «Dragon Lord» og «Blades». Sistnevnte er en etterretningsorganisasjon i Tamriel-imperiet, som vi har fått jobbe for i tidligere spill i serien.

Det skal også ha blitt sagt at Bethesda i disse dager jobber med skuespillere som leser inn stemmene i spillet, noe som i så fall tyder på at utviklingen nærmer seg slutten (da oppdrag og dialoger helst må være på plass før skuespillerne involveres).

Dette matcher for så vidt informasjon vi har fra før. I august kom det frem at Bethesdas rollespillstudio har to forskjellige spill under produksjon, og at det ene har vært under utvikling i to år.

Todd Howard, som er produsent hos Bethesda, røpet da at det første spillet snart kom til å kunngjøres. I tillegg hevdet han at når spillet først var kunngjort, ville ventetiden til det kom ut være relativt kort:

– Det jeg kan si er at tiden fra du hører om spillet til det faktisk kommer i salg vil være den korteste noensinne for et av våre spill. Utviklingen har kommet svært langt. Når vi først viser det, kommer vi til å vise mye – fordi det er mye å vise nå, sa han.

Siste fra forsiden