Nytt Epic-spill på vei

Gears of War-skaperne allierer seg med Prototype-produsenten.

Det kan virke som om alt Epic Games tar i blir til gull, i hvert fall i senere tid. Deres Unreal -serie har vært ekstremt populær i en årrekke, Gears of War står som en av Xbox 360-ens sterkeste serier og Infinity Blade har sprengt salgsrekorden for iPhone.

Kommende Bulletstorm.

Skal vi tro nettstedet Examinerså har Cliff Blezinski, hjernen bak Gears of War, nå snekret sammen et nytt spillkonsept i samråd med Prototype-designer Eric Holmes. Spillet skal offisielt avdukes på årets GDC-messe, hvor vi tradisjonen tro stiller opp med to mann.

– Jeg mener spilldesignere er vår tids Stan Lee og Jack Kirby (skapere av serier som Spiderman og X-men, journ. anm), og vi skaper universer som gjør et varig inntrykk på folk. Spillere stemmer med lommeboka, og liker etablerte spillkonsepter, men disse konseptene kom jo også fra et sted, sier Blezinski til nettstedet.

Det har ikke blitt sluppet noen annen informasjon om prosjektet på dette punktet, utover at det skal ha startet som Gears of War-produsentens idé før Holmes tok over. Det er gode muligheter for at det er snakk om et skytespill, som er sjangeren Epic Games har klart mest erfaring med, selv om designerens ytringer også kan tolkes dithen at de vil prøve noe helt nytt.

Epic Games er snart aktuelle med skytespillet Bulletstorm, som utgis 22. februar til Xbox 360, PC og PlayStation 3. Det har vi vært heldige nok til å ta en titt på ved flereanledninger tidligere.

Lurer du på hva annet vi har i vente i tiden som kommer? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden