Nytt House of the Dead til Wii

Zombiene prøver seg igjen

Sega har kunngjort House of the Dead: Overkill, hvor du må skyte zombier til krampen tar deg.

Det er alltid moro å drepe zombier, og det vet Sega naturligvis å utnytte seg av. Nå har de kunngjort et nytt spill i den klassiske House of the Dead-serien, hvor du må bruke Wii-kontrolleren til å skyte eller nedkjempe horder av vandøde kryp.

Jeg vet ikke hva det er, men jeg liker det ikke.

Spillet, som har fått navnet House of the Dead: Overkill, kommer tidlig neste år, og er under utvikling hos Headstrong Games, som tidligere var kjent som Kuju London. Headstrong-sjef Bradley Crooks forteller:

– Vi ville gjøre noe helt nytt og annerledes med The House of the Dead: Overkill. Sammen med Sega kunne vi gi House of the Dead-serien en ny og frisk utforming. Jeg tror at du kommer til å si deg enig i at det ikke ligner noe annet du har sett til Wii så langt.

Handlingen i The House of the Dead: Overkill foregår i tiden da spesialagent G akkurat hadde blitt ferdig med agentskolen. Nå sendes han og den hardkokte etterforskeren Washington til en liten by i den amerikanske staten Louisiana, hvor de skal undersøke mystiske forsvinninger.

Når de ankommer det de hadde trodd var en søvnig sørstatsby møtes de imidlertid av en hel hær med zombier, mutanter og andre fæligheter. Resultatet er selvsagt en masseslakt av vandøde.

For mer informasjon om dette spillet kan du snart besøke det offisielle nettstedet (som i skrivende stund kun sender oss tilbake til Sega).

Siste fra forsiden